Produkty pro listy koriandru (10)

Šťovík

Šťovík

Šťovík je listová zelenina, kterou používáme syrovou nebo vařenou pro její kyselou a mírně citronovou chuť. Používá se jako aromatická bylina, která vylepšuje polévky a zeleninu, pokrmy z ryb a vejce, se kterými se obzvlášť dobře snáší. Bohatý na vlákninu, hořčík, draslík, železo a vitamíny A, C, E, je od starověku uznáván pro své trávicí a stahující účinky.
Chili paprička

Chili paprička

Chilli paprička je členem rodiny Solanaceae, jako je rajče. Existuje několik odrůd, tvarů, barev, chutí a síly pálivosti na škále od neutrální po explozivní. Charakteristiky chilli papričky: - Obsahuje kapsaicin, který pomáhá spalovat tuky a snižovat chuť k jídlu - Obsahuje vitamíny A, B6, C a E, a stopové prvky jako měď a železo - Chilli paprička omezuje možnost vzniku mrtvice nebo infarktu. Podporuje dobrou cirkulaci krve a transport kyslíku do všech orgánů těla - Původ, velikost, vlhkost, balení, množství, cena podle dohody s kupujícím - INCOTERMS: LETECKY NEBO MOŘEM
Mučenková květina

Mučenková květina

Mučednická květina
Mražený kerblík

Mražený kerblík

Kerblík byl pečlivě vybrán, čerstvě omyt a nakrájen před tím, než byl zmražen metodou IQF a poté zabalen. Stonky byly odstraněny. Tato bylinka, která je originální svou chutí, si díky svému ZIP sáčku plně uchová svou chuť. BALENÍ: 8 x 250 g = 2 kg
Zelené Fazole

Zelené Fazole

AMS European usiluje o dokonalost chuti. Společnost se specializuje na import a obchodování s ovocem a zeleninou z celého světa. Společnost AMS European byla založena v roce 2004 v Paříži, gastronomickém hlavním městě, konkrétně v oblasti Rungis, největším trhu na světě. Dokonalost je stále a vždy hlavní prioritou našeho týmu, který se věnuje obsluze našich klientů. Vítejte ve světě chuti!
Cébette

Cébette

Cébette je známá svou lahodnou chutí, která se hodí jak do letních salátů, tak do chutných teplých pokrmů, a vyznačuje se výraznou chutí a vůní. Cébette je často zaměňována s jarní cibulkou, přestože se jedná o velmi odlišnou variantu. Tato rostlina se totiž odlišuje svým nedovyvinutým bulbem, které má podlouhlý tvar, až se zaměňuje se svým stonkem. Nakonec je tato rostlina jedlá na jaře, v létě a na podzim (od května do října).
Oregano

Oregano

Oregano je rostlina s výraznou chutí, která se velmi často používá v italské kuchyni. Je nezbytnou součástí přípravy dobré pizzy a skvěle se kombinuje s dalšími čerstvými bylinkami, jako je bazalka nebo tymián, pro dochucení rajčatových omáček. Pokud je vybráno čerstvé, jeho chuť je jemnější a příjemně doplní delikátní ryby z Středomoří.
Meduňka

Meduňka

Meduňka je rostlina s citronovou vůní, jejíž listy mají super schopnost! Když se třou o štípnutí hmyzem, zmírňují jeho účinky. Meduňka se používá pro své uklidňující a relaxační vlastnosti v nálevu nebo ve vaně. V kuchyni meduňka jemně ochucuje drůbež a bílé maso. V cukrařině dodává lahodnou chuť dezertům, krémům a flanům.
Máta

Máta

Máta je lahodná aromatická rostlina, která voní pokrmům ve všech kuchyních světa: salátům, koktejlům, limonádám nebo ovocným šťávám, horkým nebo studeným polévkám, čajům, zmrzlinám… Je také jednou z nejpoužívanějších léčivých rostlin pro své antiseptické, analgetické, stimulující a astringentní vlastnosti. Použití máty je nekonečné a kytice máty umožňuje zejména: - ochutit vinaigrette - ochutit vodu na vaření zeleniny a brambor na páře - aromatizovat máslo - ochutit pečivo ve spojení s čokoládou - aromatizovat kostky ledu - připravit inhalaci proti kašli nebo nachlazení - ochutit vodu do koupele - odpuzovat hmyz ze zahrady a parazity domácích zvířat
Mražená máta

Mražená máta

Čerstvá máta byla vybrána, omyta, zmražena metodou IQF, nakrájena a zabalena. Stonky byly odstraněny. Produkt není blanšírovaný a je připraven k použití. Tato sladká máta je ideální pro všechny vaše kulinářské přípravy, jako jsou emulze a trendy koktejly, jako je Mojito. Balení: 8 x 250 g = 2 kg